Kevät

sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Pikku Rouvat suuressa kaupungissa


Lauantai oli hieman erilainen Rouvien kokoontuminen kuin normaalisti. Osallistujalistakin oli kutistunut vain minuun ja Outiin. Päätimme yhteistuumin lähteä seikkailemaan suureen kaupunkiin eli otimme suunnan kohti askartelu- ja käsityökauppoja!


Olipa muuten ihana käydä kaupungilla semmoisen ihmisen kanssa, joka oli mielissään samoista kaupoista kun minäkin :) Mukaan tarttui molemmilla joulukorttivermeitä sekä kaikenlaisia askartelutarvikkeita ja lankoja. Sitten molemmat ostimme myös tulostettavaa ja kankaalle silitettävää paperia eli kokeiluja tästä on varmasti pian luvassa.


Mutta vaikka olimmekin humputtelemassa, lahjoimme toki toisia. Pääsin onnekseni osalliseksi Liimiksen uusista kokeiluista eli yksi tällainen hieno vakka muutti kartanoon. Näitä tahdon lisää :) Pitänee alkaa itsekin harjoittelemaan.Ja sitten vielä sain ruskean teeman mukaisesti kukkia ja tyynyn, jotka päätyivät samantien Hannan ompelimoon. Ne sopivat sinne erittäin hienosti!Tässä vielä kuva viime palaverista muutama viikko sitten. Olimme meillä Jaanan ja Tuulian kanssa.Jaanalta sain ruusuja, leivoksia sekä nuo sievät siniset pyyhkeet. Tuulia antoi vaikka kuinka paljon lautasia sekä myös herkkuleivoksia. Katsokaapa muuten tuon mustan lautasen kuviointia, eikö ole upea! Nuo ihanan suloiset punaiset kengät voitin arpajaisissa Tiialta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti