Kevät

maanantai 16. marraskuuta 2009

Martta


Olin viikonloppuna neulahuovutuskurssilla ja tein elämäni ensimmäisen kunnollisen ja ison neulahuovutustyön. Aiemmin olen neulahuovuttanut lähinnä vain muutamia minijuttuja tai käyttänyt neulahuovutusta osana normaalia huovutusta. Tärkein syyni kurssille lähtöön oli neulahuovutukseen liittyvien negatiivisten tunteiden muuttaminen :)


Kolmen päivän ja kymmenien sormissa (ja reidessä?) olevien reikien jälkeen voin kertoa, että neulahuovutus on kovvaa hommaa. Tästä tekniikasta ei tullut vieläkään lempitekniikkaani, täytyy myöntää...mielestäni neulahuovutettu pinta jää jotenkin "rumaksi" verrattuna oikeaan huovutukseen. Mutta kyllä oli mukava kolmipäiväinen ja tärkeintä oli oppia neulahuovutukseen liittyviä tekniikoita. Varsinkin kasvoihin liittyi monta erilaista työvaihetta.


Tässä on Martta. Martta on tonttu, joka muutti eilen meille.

Ihan kohtalaisen tyytyväinen olen lopputulokseen, työ oli oikeasti vaikea ja monivaiheinen. Keinutuoli löytyi tänään ihan vahingossa yhdestä sekatavarakaupasta ja on juuri kuin Martalle tehty :) Siinäpä Martta saa kiikkua ja katsella jouluvalmisteluja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti