Kevät

torstai 22. lokakuuta 2009

Kirpputori ja antiikkimarkkinat Wienissä


Lauantaina suuntasimme heti aamusta suurelle torille, jossa joka lauantai järjestetään kirpputori ja antiikkimarkkinat. Mitään odotuksia markkinoista ei alkuun ollut, ihastelimme kaikkia vanhoja esineitä silmät pyöreänä. Kuitenkin melko pian huomasin lukuisia pieniä esineitä useissa eri kojuissa. Ilmeisesti nukkekodit ovat olleet hyvin yleisiä parempien piirien lapsilla!


Tässä muutamia löytöjäni: Iso kello toimii oikeasti, kassakoneessa on ihanaa vanhan ajan patinaa ja loputkin esineet ovat painavia kunnon tavaroita, eikä mitään muoviräpsyjä. Hinnoista sen verran, että tinkiä sai ja pitikin! Maksoin näistä muutamista kymmenistä senteistä muutamiin euroihin kappaleelta!Löysin myös ihanan nappi-, kangas- ja pitsikauppiaan, jolta ostin nämä napit. Ihania, kertakaikkiaan ihania!Löydöistä löydöin oli kuitenkin tämä:Juuri oikeaan aikakauteen sopiva auto Eemelille!


Tutkin vähän netistä ja löysin kuvan Daimler Motorkuschesta vuodelta 1886. Kyseessä on yksi ensimmäisistä automobiileista :)Aika upea auto Mäkivuotilaisille, eikö?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti