Kevät

lauantai 29. elokuuta 2009

Ompasulauantai


Pikku Rouvat eli tällä kertaa vain minä, Outi ja Tuulia kokoontuivat meillä tällä kertaa, koska vakkaripaikassamme oli tänään jotku kekkerit ja emme sinne päässeet. Lainaten hyvää ystävääni, teemana oli ompasu eli ompelu ja mehän ompastiin ihan tosissaan!


Tilkkupeitto syntyi kuin itestään (?) Esterin uudelle sängylle.



Tekniikkana käytin helpoista helpointa eli liimasin (siis silitin) palaset suoraan vierekkäin silitettävälle liimakankaalle, vanu ja takakangas alle ja tikkaus koko pinon läpi. Lopuksi käänsin reunat, tikkasin samalla tavalla kiinni ja pitsi siihen vielä koristukseksi. Tuli muuten siisti lopputulos eikä tarvinnut kohdistella pienenpieniä saumoja niinkuin oikeassa tilkkutekniikassa tehdään. Suosittelen lämpimästä :)



Esterin sängyn alle en ole vielä ehtinyt tehdä vuodevaatelaatikkoa, mutta siihen asti vuodevaatteet saavat olla Elmiinan huoneen kirstussa, josta ei ole pitkä matka hakea niitä illalla.



Innostuin tekniikan helppoudestan niin, että ompasin toisenkin peiton. En vaan tiedä minne tämän laittaisin :)



"Emännänlahjaksi" Tuulialta sain kukan ja kauniin liinan ja Outi toi hienon valokuva-albumin, johon voi oikeasti laittaa kuvia. Siinä siis seuraava värkkäysprojekti!



Swapit toki vaihdettiin myös, ja sain Tuulian tekemän, uskomattoman hienon pärekorin (oikeasta tuohesta), jossa on lakanoita. Itse tein valokuvalaatikon, jossa on sisällä vanhoja kuvia. Tällainen samanlainen laatikko on jäänyt perinnöksi omasta mummulastani ja siitä malli siis!



Kiitos mukavasta ompasupäivästä Tuulia ja Outi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti