Kevät

lauantai 25. huhtikuuta 2009

Rouvien lauantaimiitinki


Vihdoin eloa täälläkin. "Lievän" painostuksen ansiosta (lue: en uskalla mennä seuraavalla kerralla ollenkaan, jos en nyt tätä tee), jota koin tänään Rouvien miitingissä, päätin päivittää blogia pitkästä aikaa. En suinkaan ole ollut toimettomana koko tätä aikaa, vaan jotenkin vaan se värkkäys vie aina aikaa tältä koneella istumiselta...


Tänään meitä oli koossa viisi: Auliina, Outi, Jaana, Tuulia ja minäkin näyttäydyin, vaikkakin tunnin myöhässä (olivat riettaat vaihtaneet aloitusaikaa tunnin aikaisemmaksi, varmasti kostoksi siitä viime kertaisesta nukahtamisestani!)


Aiheena meillä oli huovutus, mutta Tuulia ja Auli olivat rakkaripenikoita ja tekivät mitä lystivät! Varmaankin jompikumpi nuista kirjottelee hyviä tekosyitä tekemisistämme rouvien blogiin.


Itte huovutin Mäkivuotin kartanoon kissan. Täällä Kölli köllöttellee lämpimässä keittiössä!Rehellisesti sanottuna tuo ötökkä tuossa näyttää livenä enemmän kissalta, uskokaa pois :)


Swapit tietty vaihdettiin, kaikki aina haluaa lahjoja, siinä iässä kun ollaan. Aiheena kukat.Tämän kukan sain, en kyllä nyt muista kenen tekemä tämä oli, semmoista sähellystä se arpominen oli :) Hienosti se jokatapauksessa kartanoon ja Emman pukeutumishuoneeseen sopii!Huh, nyt on pää avattu eli kirjotuksia tulee taas (niin ja uskallan näyttäytyä vastakin ihimisten ilimoilla!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti