Kevät

perjantai 17. lokakuuta 2014

Uusin ompelusatsi

Viimein sain nepparit paikalleen ja kuvat napattua viimeisestä isommasta ompelu-urakastani.

Emmaliinan mekot on tehty taas vaihteeksi Ottobren luottokaavoilla. Ovat erittäin kivan näköisiä ja käytössä toimivia. 


Little elephant -kaava näyttää tässä kovin leveältä mekossa olevan pussihelman vuoksi, mutta päällä ei sitten ollenkaan. Leggareiden seurana erittäin näppärän näköinen. Hello Kitty -mekko menee kuosin puolestä "äidin ei niin suosikki" -listalle, mutta neidin mielestä se on MAHTAVA!

Pikkuneidille ompelin taas muutamat sivusaumattomat potkarit. Kaava on ottobren ja on ihanan yksinkertainen tehdä. Kokeilin kahta eri napitusjuttua, saapa nähdä käytössä kumpi on sitten näppärämpi ja kestävämpi. 


Nuo keskimmäiset pakkasin mukaan sairaalakassiin.

Lisäksi valmistui vielä parit yöpuvut. Peter Rabbit -kankaan olen ostanut jo kauan sitten kangashamstereista ja tuolla kaapissa se on marinoitunut kauan, kun en ole raskinut sitä tuhota. Nyt kuitenkin uskalsin, jäi sitä onneksi vielä iso pala myöhemmälle. Toisen yökkärin kangas on paksumpaa interlockia, joten käynee myös päivähaalarina.Jännä tuo harmaa kangas...pakalla se ei oikein iskenyt ollenkaan ja oli aika synkkä. Meinasin jo jättää ostamatta. Kuitenkin vaaleanpunaisten resorien myötä se piristyi kummasti ja on itseasiassa nyt yksi minun lempparikuoseista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti