Kevät

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulukalenteri 2012

Taas koitti joulukuu ja Pikku Rouwien perinteinen joulukalenteri. Kyllä se joulun odotus sujuukin joutuisasti, kun saa joka aamu aukaista toinen toistaan hienompia tuotoksia. Tänä vuonna kalenteriin osallistuivat minun lisäkseni Tuulia, Jaana, Outi ja Teija. Sovittiin, että paketeista saa löytyä myös 1:1 koossa olevia lahjoja.

Tässäpä kaikki minijutut! Läheskään kaikissa paketeista ei ollut nimiä eli voin vain arvata kenen taitavista käsistä mikin lahja oli tullut. Taitavat virkkaukset olettaisin olevan Teijan käsialaa, monet hienot tekstiilit ja rautalankajutut tulivat varmaankin Tuulian suunnalta, Outin tapaista olisi tehdä junarata hienoinen vaunuineen sekä amarylis, ja Jaana taas on erikoistunut tildamaisiin juttuihin ja tuo pienenpieni luettava pikkukirja on kai myös lähtöisin Jaanaalta. Korjatkaa arvon leidit, jos olen väärässä :)


1:1 koossa olevat paketit olivat toinen toistaan hempeämpiä ja "minun värisiä" :)


Itse tein kaikille melkein samat lahjat. Muutamia piti vaihdella, kun tässä vuosien varrella näitä paketteja on tullut vaihdeltua melko lailla keskenämme niin, että ideat alkavat jo loppua. Toiveena oli monella saada "sisustuskauppaan" tavaraa ja sitä saa mitä tilaa :)Kiitos kuluneesta vuodesta Pikku Rouwat. Ensi vuonna jatketaan!

1 kommentti: