Kevät

torstai 9. elokuuta 2012

Hempeä boxi

 Vuosien varrella minulle on kertynyt erinäisiä itsetehtyjä juttuja sekä saatuja aarteita, jotka eivät syystä tai toisesta ole päätyneet Kartanoon. Useimmiten siksi, että ne ovat nykyajan tavaroita ja Kartanohan elää vuosisadan jäljessä meitä. 

Ostin Sinooperista muutaman puuvalmiin boxin ja ensimmäiseksi tein pienen hempeän pukuhuoneen. Kuuluisiko tämä vaikka kuuluisalle balettitanssijalle Pariisin Moulin Rougessa?
 

Maalasin boxin ulkopuolelta valkoiseksi ja lisäsin satiininauhan.


Sisäpuolen tapetoin vaaleanvihreällä kuviopaperilla ja lattian maalasin kuultavan valkoiseksi. Valkoiset listat vielä viimeistelevät hempeän pukuhuoneen.


Taulu, hajuvesipullot, leivokset ja musta korsetti on saatu Pikku Rouwien vaihtareina. Muut olen tehnyt itse tässä vuosien varrella. 


Ihana pikkuprojekti :)

5 kommenttia:

 1. Hieno boxi ihanine sisältöineen :O)

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja tyylikäs boxi!

  Millä tavalla sait siirrettyä vuodatuksen tekstit (ja kuvat ) bloggeriin? Olen yrittänyt sieltä asetusten kautta, mutta tuloksena saan vain tekstijätin, jossa joukossa ihmemerkkejä, eikä tietenkään kuvia missään. Kun sitten yritän avata tekstihirviötä bloggerissa blogger ei suostu tallentamaan sitä tekstinä kun aineisto on ilmeisesti liian pitkä...

  VastaaPoista
 3. Kyllä pieni on kaunista... tosi nätti pikkuprojekti!

  VastaaPoista
 4. Kiitos taas ihanat ystävät kommenteistanne ja mukava, että olette löytäneet tänne!
  Raija: vuodatuksen facebook-sivulla oli hyvät ohjeet siirtoon ja sen mukaan tein, helppoa oli lopulta. Tietystikään ne kadonneet kuvat eivät siirtyneet vaan olen pikku hiljaa lisäillyt kuvia takaisin. Jos et löydä ohjeita facebookista niin voin kyllä helposti neuvoa sinulle sen.

  t. Nanna

  VastaaPoista