Kevät

tiistai 28. helmikuuta 2012

Nannan työhuone

Vuoden alussa teimme kotona vähän remonttia ja sain itselleni uuden, hieman entistä isomman työhuoneen. Nyt se on vihdoin valmis. Saimme vihdoin hankittua juuri oikeanlaisen kirjahyllyn ja nukkekotikin kotiutui näyttelystä sunnuntaina.

Ihana kun kaikille on oma paikkansa ja tila on kaunis, mutta erittäin käytännöllinen.

Huoneen kalusteet ovat pääosin mummulan perintöjä. Seinällä on vanhoja kuvia isovanhemmistani sekä heidän vanhemmistaan. 


Tässä on uusi kirjahylly, jota mittailin ja kävin katsomassa kolmeen kertaan. Kaikille tavaroilleni piti olla oikeanlainen paikka ja tässä lopulta oli kaikki kunnossa.


Pari vuotta sitten tuunattu pikkutavaroiden lipastokin pääsi vihdoin esille kaapista. Nappi-, nauha- ja pitsipurkit saa myös olla nyt esillä. Laatikoissa on tilaa muun muassa vetoketjuille ja ompelutarvikkeille. Kaapeissa on järjestyksessä kaikki käsityölehtikansiot sekä ylävitriineihin saan esille tekemiäni töitä sekä parhaat käsityökirjat.


Viimeisinpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä ovat uudet kaapistot, joiden sisällön pääsin suunnittelemaan juuri sellaiseksi, mikä toimii parhaiten. Tässä kuva kangaskaapista, jossa kankaat ovat koreissa lajiteltuina. Nyt näen hetkessä mitä puuttuu ja mitä valikoimissa on :)


Mitähän alkais tekemään seuraavaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti