Kevät

maanantai 5. joulukuuta 2011

Lahjakasoja Pikku Rouvissa

Viime lauantaina juhlistimme minun synttäreitä Pikku Rouvissa ja lahjoja tuli ovista ja ikkunoista. Jaoimme nimittäin samalla joulukalenteripaketitkin.Täytyy kyllä sanoa, että taitavaa ja ihanaa porukkaa on Rouvat täynnä. Sain monenlaisia ihastuttavia minejä ja myös jotain ihan itselleni.


Jaanan tekemät kortit hakevat vertaisiaan. Ihana synttärikortti odotti minua minisisältöineen. Myös suklaasaippua on itse tehty. Outi oli tehnyt sievät pienenpienet sinkkitalot, jotka päätynevät välittömästi kasvihuoneeseeni. Joulukortitkin oli aseteltu käytännöllisesti järjestykseen puulaatikkoon. Tuulian taidonnäytteitä ovat juuri minun väriset "tapettihelmet" sekä herkullinen lakuavaimenperä. Minityypit saivat kotiinsa jouluisen maton ja taulun. Kiitos tämän vuoden synttäriswappiin osallistuneille, ensi vuonna uudet kakut ja paketit odottavat taas meitä Rouvia.

Lisäksi Tuulia toi minulle kassillisen kankaita. Huom! Söpö kangaskassi on vartavasten kankaille Tuulia ompassut! Lämpimät isoäidinneliökynsikkäät ostin Tuulialta. Hieno uusi idea käyttää nyt niin trendikkäitä neliöitä!


Joulukalenteripaketit sain vihdoin kotiin ja kyllä ne tuossa keittiön seinässä houkuttelevasti odottavat uutta aamua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti