Kevät

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Vaihteeksi miniatyyrejä

Onneksi on olemassa Pikku Rouvat. Se pitää säännöllisesti huolta siitä, että kartano ja muut miniprojektit etenevät. Lauantaiaamuna kartotin kartanon tilannetta ja sieltä puuttui ainakin vielä hyllyjä (ja paljon muuta!!). Tein hyllyn puotiin sekä verstaalle.Huomaatteko mitä tänne on vihdoin saatu?


Joo-o, ei ole ompelimossa ennen ollut ikkunaa! Pitää myöntää, että maalasin talon valmistumisvaiheessa niin monta ikkunaa, että näin untakin niistä. Yksi aukko jäi kuitenkin ilman ikkunaa ja sen hankkimiseen meni aikaa. Ja on muuten kaksi vuotta siitäkin, kun ikkuna on hankittu ja ollut kaapissa siitä asti. Maalausurakan otin mukaan Rouviin, koska siellä on mukava tehdä "tylsiä" juttuja, kun seura on sen verran mainio. Nyt siis kaikki ikkunat ovat paikallaan. Tosin samaisen ikkunan päätyseinä on vielä rappausta vailla, se täytynee tehdä piakoin valmiiksi.

Tokihan osallistuin myös yhteiseen projektiimme, kerhotilamme nukkekodin tekoon. Tällä kertaa oli vuorossa moderni sauna. Minun vastuulleni lankesi hyvien löylyjen takaaminen, joten tein viimeistä huutoa olevan Harvian kiukaan sekä kiulun ja kauhan.


Näitä pikkuprinttejä leikkelin lehdistä tuossa viime viikolla anoppilassa ja kotona liimailin ne kasaan. Päätynevät mahdollisesti Villaan.


Some miniatures I made last week.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti