Kevät

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Tuoksupusseja

Värkkäys etenee sykleissä. Jonakin viikkona tekee hullun lailla yhtä ja toisena toista. Viime viikolla oli ompeluviikko. Näitä tuoksupusseja  on näkynyt erinäisissä blogeissa ja sisustuskaupoissa, niinpä keksin niistä viikon pikkuvärkkäyksen.Ranskalaisromanttiset printit netistä, siirto kankaalle, muutama tikki, hyvää hajua sisälle ja siinäpä se.

Ylimmällä tasolla olevat pussit on täytetty kahvinpavuilla, keskimmäiset ruusuteellä ja alimmaiset laventelilla. Kankaana on valkoinen pellavakangas.

En oikein pidä keinotekoisista ja muovisista hajustimista, nämä ovat sieviä koristeita ja tuovat ihanan hennon tuoksun kodinhoitohuoneeseen ja wc:hen.


Samalla kun hain paikallisesta sisustusliikkeestä kuivattua laventelia, ostin itselleni peltiset kirjaimet ja numerot kahdessa eri koossa. Aikaisemminkin olen vastaavat ostanut (en tosin näin kauniita), mutta ne joutuivat muuhun käyttöön. Näillä on kätevä painaa kankaalle ja paperille ihan mitä haluaa ja ovat hyvin pitkäikäiset sabluunat. Jos kiinnostuitte näistä, niitä saa sisustuskauppa Valleysistä.

Last week I made some coffee-, lavender- and rose potpourries and bought some metallic stencils.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti