Kevät

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Nimikointia ja vähän ostoksia

Minun on jo pitkään pitänyt tehdä omia nimilappuja ompelutöihin kiinnitettäväksi. Nyt niitä sitten on pikku purkillinen pullollaan! Tulostin logoja kankaalle tarkoitetulle silityspaperille ja silitin logot erilaisiin nauhoihin. Lopuksi vielä saumuroin laput kaksinkerroin. 


Eilen kävimme kässäporukan kanssa tutustumassa moneen erilaiseen käsityöpajaan ja -kauppaan. Ottobren uusi liike oli täynnä aivan kertakaikkisen ihania kankaita! Siellä todellakin tuli runsaudenpula, enkä millään osannut päättää mitä haluaisin. Lopulta ostin tällaisia:


Ja tällaisen kangaspalan, joka on mielestäni aivan ihana! Valmiit kassin kaavat printattuna kankaaseen. Nyt ei muuta kuin ompelemaan se kokoon, jos tuon nyt raskii leikata...


Tällaista ohuen ohutta nahkaa sain ostaa tossuntekijältä. Hänellä oli iso laatikko pieniä tilkkuja, jotka oli hänelle liian pieniä, mutta tällaiselle miniharrastajalle juuri sopivan kokoisia. Eikö ole herkullisen värisiä? Voisin kuvitella, että ainakin yhdellä minikenkien tekijällä (kukaan ei varmaan tiedä ketä tarkoitan ;)) silmät pyörähtäisivät ympäri nämä nähdessään! Pitää yrittää leikkiä tässä joku päivä Lottea ja yrittää tehdä näistä jotain...voi olla ettei ihan niin esittelykelpoisia tuotoksia tule kuin Lotella...


Pitihän uusia nimilappuja ja kankaita heti päästä myös testaamaan. Tein äkkiä tämmöisen peruspussukan. Pitäisi joku hyvä keino kehittää nuiden nipsuttimien laittoon, pihteillä tulee aina tuommoisia ärsyttäviä koloja, vaikka välissä pitäisi suojakangastakin...Oisko jollakin hyviä ideoita?Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti