Kevät

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Pariisin tuliaiset


Upea Pariisin reissu on takana ja hyvät muistot tallessa. Tietysti ennen matkaa piti googlettaa paikalliset kangas- ja miniatyyrikaupat ja niitä löytyikin useampi ja vielä ihan keskeltä kaupunkia tai suurten nähtävyyksien läheltä!


Nämä kankaat löysin persoonallisesta ja valtavan isosta kangaskaupasta läheltä Sacre Coeurin kirkkoa.Olivat vähän silleen minun värisiä...ideat lähtivät lentämään välittömästi! Yläkuvassa myös verhoilunastoja.Eniten odotin kuitenkin minikaupoilta sitä, että siellä olisi tarjolla sellaisia tavaroita mitä täältä ei saa. Pettymyksekseni suurin osa oli Eurominisjuttuja, mutta oli myös muutamia löytöjä ja kaupat olivat kyllä hienoja ja käymisen arvoisia.


Näitä askartelupahveja en ensin edes huomannut, onneksi kuitenkin kiersin kaupan kahteen kertaan ;) Kun nämä näin, tiesin, että kaikki ongelmat linnaboxin kultauksien kanssa loppuivat saman tien! Ihan mielettömiä ja just oikeita! JES! Kuvassa on myös muutama arkki pleksiä vaikka ikkunoihin.Linnaboxiin myös nämä:Muutama vuoka kartanoon. Kaupan "omassa paketissa" oli muistaakseen tuo kalavuoka. Kaupan nimi siis oli Pain D´epices.Linnaboxiin muutama silverware.Esterille leluvaunu ja Hannalle ompelupakki.Kartanoon ulkovalo. Nuken hiuksia ja muutamia rakennustarvikkeita.Hannalle sovitusnukke ompelimoon, Josefiinalle kahvia suoraan Kolumbiasta sekä kartanolaisille muutama matkalaukku.Rakennustarvikkeita moniin projekteihin.Kristallikruunun osia maailman suurimmalta kirpputorilta.Nämä Ranskan tuliaiset ovat magneetteja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti