Kevät

tiistai 19. tammikuuta 2010

Tilpehöörilaatikko


Tässä on muutama päivä mennyt täysin tuunaillessa!


Sain ystävältäni tällaisen tilpehöörilaatikon, koska hänellä ei oikein ollut tälle mitään käyttöä. No minullahan tunnetusti tilpehööriä on yllin kyllin!


Tämä on siis ihan 1:1 koossa oleva tilpehöörilaatikko :)Se joutui tietysti Nannan tuunauksen kohteeksi ja siitä tuli lopulta tällainenKyllä nyt löytää tavarat! Huomasin muuten kun järjestin samalla koko kaapin, että sieltä löytyi 5 rullaa samanlaista teippiä, kolme rullaa rautalankaa, liimoja kymmentä sorttia...sitä on aina ostanut uuden, kun edellinen on ollut hukassa :) Säästynpä nyt siltäkin!Kylläpä on kaapinhylly järjestyksessä, kerrankin...Tarkoituksena ei ole laatikostoa jättää kaappiin piiloon, se on siellä sen aikaa kun löydän sille sopivan paikan kaapin ulkopuolelta.


Kun kerran maalit, sudit ja hiomapaperit oli esillä, käsittelyt sai myös wanhan tavaran kaupasta löydetyt rukkirullat. Toisen, alkuperäiseltä väriltään vihreän maalasin valkoiseksi ja hioin "vanhan" näköiseksi. Toinen oli niin kauniisti patinoitunut, että sille riitti pelkkä hionta. Ja taas pitsit pääsivät esille!Tämmöstä tällä kertaa :) Mitähän sitä sitten keksis?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti