Kevät

keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Joulukalenterin luukut 19-24


Pikku paketit ompeluhuoneen nurkassa vähenivät päivä päivältä ja joulu tuli lähemmäksi.


Tässä viimeiset ihanat paketit Aulilta ja Outilta. Lisäsin muuten aikaisempiinkin luukkuihin Aulin ihanat runot.19. Outi oli tehnyt minulle oikealla tiffany -tekniikalla tehdyn ihanan lasienkelin. Ihan käsittämätöntä kolvaustaitoa. (Olen nimittäin kokeillut...)


20. Aulilta sain lampaantaljan, joka sopii kelkkaan kuin nakuutettu!


"Kelkan kyydissä helposti paleltuu peppu. Kukakohan oli sekin heppu, joka keksi et lampaalta taljaa lainataan. Ei pääse enää kankut paleltumaan."


21. Outi oli virkannut minulle ihanan pehmeän ja ihanan valkoisen ;) peiton. Se päätyi samantien Emman ja Eemelin sängyn päiväpeitoksi!


22. Materiaalipaketti on aina tervetullut ja Auli tietää tämän. Kaikenlaista tarpeellista löytyi paketista.


"Tämä paketti sisälsi kaikenlaista sälää, mitä kukanenkin nurkkiinsa kerää. Mukavia askarteluhetkiä kuitenkin toivotan, antamisen ilosta nauttia saanhan."


23. Outilta sain "Outin Pravuuritekniikalla" tehdyn paljun. On tämä kyllä niin hieno ja niin passeli kartanon kylppäriin!


24. Jouluaaton paketti oli Aulilta ja alkoi runolla:


"Paketista viimeisestä löytyi luistimet. Jalkaasi näitä tuskin kuitenkaan koittanet. Liian pienet ne jalkaan ovat. Mut roikkumaan koristeeksi aivan somat."TILDALUISTIMET!!!


Aivan ihanat ja olivat minullakin  to-do-listalla, mutta en ennättänyt näitä tekemään. Onneksi ei tarvinnutkaan ehtiä ;)


Kiitos Rakkaille Ystävilleni näistä ihanista paketeista. On ollut ihana nousta joka aamu silmät sikkuralla avaamaan joulukalenteria. Ensi vuonna uudestaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti