Kevät

torstai 18. kesäkuuta 2009

Josefiinan kahvila


Josefiina on ahkeroinut keittiössä samalla kun remonttimiehet ovat viimeistelleet hänen kahvilansa sisustusta. Leivinuuni on varmasti ollut tuntikausia lämpimänä Josefiinan kotona! On rukiista ja vaaleaa leipää monessa muodossa, unohtamatta tietenkään herkullisia pullia, pitkoja, kroisantteja ja leivoksia.Leivonnaiset on tehty pääosin taikataikinasta, ainoastaan etualalla olevat leivokset ovat fimoa. Taikina sai paistamisen jälkeen pintaansa vesiväriä ja suolaa.


Naapurin puuseppä Leo on saanut valmiiksi mittatilaustyönä tehdyn hyllyn, johon herkulliset leivonnaiset pääsevät hienosti esille! Hyllyssä onkin reilusti tilaa myös karkkipurkeille, joita Josefiina aikoo myös tehdä myyntiin!Hylly on tehty voimapahvista lukuunottamatta koristelistaa yläreunassa. Se on valmista EM-rimaa.


Remonttimiesten kädenjälki näkyy hyvin tässä kuvassa. Verannalle menevät ranskalaiset pariovet ovat saaneet maalia pintaan ja nupit paikoilleen. Myös lattialistat on nyt asennettu paikoilleen. Seuraavaksi kahvilaan pitäisi tehdä lamppu, pöytä ja muutama tuoli sekä asentaa taulut seinille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti