Kevät

keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Täällä taas!


Onpa vierähtänyt pitkä tovi kun viimeksi päivittelin blogia. On ollut jos jonkinlaista reissua ja juhannuskin vilahti ohitse, etten ole huomannutkaan ajankulua. Nyt olen päässyt kesälomalle ja aikaa on tehdä vaikka mitä! Kaikenlaisia mukavia pikkuhommia ja pihatöitä on ollut tehtyä, mutta toki myös näitä kaikista mukavimpia juttuja eli väkerryksiä :) Olen tehnyt näitä kaikkia juttuja tässä kuukauden päivät eli olen vaan ollut liian laiska tietokoneella istumaan, eli en ole pimahtanut lopullisesti, vaikka nyt laitankin hurjasti uusia kuvia tänne :D

Muutamia hattuja tuli kokeiltua korkin päälle silleen liimattuna...en muista missä olen nähnyt ohjeen, mutta laitan linkin kunhan törmään siihen seuraavan kerran. Ja päivänvarjonkin tein, joskin pitsi loppui hieman kesken, mutta ei se haittaa!


Sitten sain vihdoin käsiini Toffifee-paketin, ja siitä syntyi kattoplafondeja (koristeltu nauhoin), kauhoja ja vetimiä. Jätin nuihin plafondeihin tuollaiset pykälät, että ne on helpompi kiinnittää kattoon.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti