Kevät

maanantai 11. toukokuuta 2009

Josefiinan kahvila


Josefiinan kahvilassa on tehty remonttia koko viikonloppu. Tapettimies kävi tapiseeraamassa uutta hienoa tapettia seinälle ja puuseppä Leo teki Josefiinalle uuden hienon tiskin. Entinen pienempi tiski joutui varastoon.Joo, tein uuden tiskin kahvilaan...jostain syystä en yhtään tykännyt edellisestä ja en millään saanut sitä aseteltua mitenkään hyvin. Uusi sai siis tulla tilalle. Ja onhan tämä uusi nyt paljon käytännöllisempi, kun kassakonekin pystyy nyt olemaan tuossa päällä! Tiski on tehty voimapahvista, valmiista puurimasta sekä muovinpalasia löytyy ikkunoista.
Lasipurkin ostin vapunaikaiselta etelän reissulta ja mitäs muuta purkkiin olisikaan parempi laittaa kuin herkullisia polkkakarkkeja! Koritkin löysin jostain askarteluliikkeestä samaiselta reissulta. Lakumalja on tietysti Wooper itte teheny.


Tiskin valmistuttua piti tietysti vielä alkaa tekemään kassakonetta, vaikka kello alkoi olla jo ehtoopuolella. Tämmönen siitä sitte tuli. Tarkoitus ois kyllä vielä maalata tuo kultamaalilla, mutta en vielä raskinut, näyttää ihan kivalta ilmanki maalia.Matskuna tässä on monenpaksuisia pahvinpaloja, ääriviivatarroja sekä hinnat ihan normiprinttiä. Vivut tuohon pitää vielä väkertää ja luukkuun laittaa vetonappi.


Olen kyllä väkerrykseeni hyvin tyytyväinen. Olen useita kertoja meinannut ostaa kyseisen kapistuksen, mutta aina ajatellut, että jos sittenkin tekisin sen. Onneksi näin, koska on itse tehty aina parempi kuin valmis kaupan tusinatavara :)


En oo keksiny kaupalle ja kahvilalle vielä nimeä...niihin pääsee molempiin samasta ovesta eli joku yhteisnimi vois olla kiva...ehdotuksia otetaan vastaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti